Omsorg & Kreativitet

Drømmer du om et job hvor du skal arbejde med mennesker? Så er Omsorg & Kreativitets linjen måske det rette for dig. Linjen er målrettet dig, der overvejer beskæftigelse eller uddannelse indenfor de humanitære fag. F.eks. SOSU (SSH – Social og sundhedshjælper, SSA – Social og sundhedsassistent) eller pædagogik (PAU – Pædagogisk assistent, pædagog).

Overordnet arbejder vi med mennesket fra vugge til krukke. Arbejdet med mennesker kræver at du har arbejdet med dig selv og lært dig selv bedre at kende (f.eks. dine styrker og fordomme). Derfor beskæftiger vi os på værkstedet med bl.a. kommunikation, den personlige fremtræden, pædagogik, idræt og krop, sundhed og ernæring samt hygiejne og rengøring.

Omsorg
Omsorg

Linjen har et tæt samarbejde med de uddannelsesinstitutioner du efterfølgende kan søge til, og vil løbende besøge og lave projekter med plejehjem, børnehaver, SFOer m.fl.

Meget af vores arbejde foregår i grupper, ude af huset og med levende mennesker – derfor er vi afhængige af hinanden og hinandens engagement og mødestabilitet. Læs også om vores serviceydelser og produkter, og muligheden for at blive praktikvært

Vil du høre mere kan du kontakte os:
Linjeleder Eva Bøgen på mail: eva@prokol.dk eller telefon: 4030 5980.
Assistent Lisbeth Abrenica på mail: lisbeth@prokol.dk eller telefon: 6155 2028.

Værkstedsproduktioner

  • Aktiviteter for børn og ældre, ud af huset og på værkstedet
  • Produkter til vores årlige julemarked og bestillinger til ud af huset
Omsorg
Omsorg og træning

Vi lægger vægt på at

  • få rørt kroppen hver dag
  • vi har det sjovt sammen
  • et godt arbejdsmiljø, samarbejde, stabilitet og fleksibilitet
  • en god dialog