RE-DO og Bæredygtighed

Drømmer du om et job, hvor du skal arbejde med mennesker? Så er RE-DO & Bæredygtigheds linjen måske det rette for dig. Linjen er målrettet dig, der overvejer beskæftigelse eller uddannelse indenfor de humanitære fag. F.eks. SOSU (SSH – Social og sundhedshjælper, SSA – Social og sundhedsassistent) eller pædagogik (PAU – Pædagogisk assistent, pædagog).

”Denne Kreativitet har jeg ikke prøvet før – så det kan jeg godt”

Omsorg: Vi beskæftiger os med mennesket – både børn og ældre. Arbejdet med mennesker kræver, at du har arbejdet med dig selv og lært dig selv bedre at kende (f.eks. dine styrker og fordomme). Derfor beskæftiger vi os på værkstedet med bl.a. kommunikation, den personlige fremtræden, pædagogik, idræt og krop, sundhed og ernæring samt hygiejne og rengøring

Linjen samarbejder med uddannelsesinstitutioner, du efterfølgende kan søge til. Vi er ligeledes tilknyttet en legestue og et plejehjem, hvor vi observerer og aktiverer.

Kreativitet: Vi producerer produkter til vores butik. Der bliver i høj grad lagt vægt på at produkterne er salgsbare. Vi veksler mellem bundne opgaver og egne prototyper. Desuden forbereder vi aktiviteter som afprøves på et plejehjem.

Meget af vores arbejde foregår i grupper, – derfor er vi afhængige af hinanden og hinandens engagement og mødestabilitet. Læs også om vores serviceydelser og produkter, og muligheden for at blive praktikvært

ok-02

Værkstedsproduktioner

 • Aktiviteter for børn og ældre, ud af huset og på værkstedet
 • Produkter til vores butik og markeder

Vi lægger vægt på at

 • få rørt kroppen hver dag
 • vi har det sjovt sammen
 • et godt arbejdsmiljø, samarbejde, stabilitet og fleksibilitet
 • en god dialog
dsc_0015

Vil du høre mere kan du kontakte:

 • Britt Andersson
  Britt Andersson Linjeleder RE-DO og bærdygtighed

  Tlf. 6155 7499

  Email: britt@prokol.dk