Vejledning – uddannelse

  • Dorthe Friis
    Dorthe Friis Underviser og vejleder, Produktionsskolen

    Tlf. 2016 2780
    Email:dorthe@prokol.dk

Under hele dit ophold på Produktionsskolen Kolding vil du løbende være i dialog med såvel din linjeleder som din vejleder om, hvordan du kan komme videre i uddannelse eller arbejde efter opholdet.

Hver måned vil du have minimum én vejledersamtale med din linjeleder, og I vil sammen drøfte hvad der skal arbejdes med, for at nå netop dine mål.

På Produktionsskolen Kolding arbejder vi efter en model der hedder RKA – Real Kompetence Afklaring som inddrager dig i at sætte- og følge op på mål. Du har fuld adgang til dine mål via internettet.

Kombinations forløb

Under forløbet, tilbydes du deltagelse i kombinations-forløb af 2-5 ugers varighed. Her vil du, alene eller sammen med andre fra skolen, deltage i undervisning på en af erhvervs skolerne i området, for at opleve miljøet og se om det er noget for dig.

Praktikophold

Udover det praktiske arbejde på linjerne, har du mulighed for at komme i praktik i en virksomhed eller institution op til 4 uger hvert halve år. Praktik sikrer at du får ‘snuset’ til det rigtige arbejdsliv, og vil give dig indblik i dagligdagen inden for faget.
Målet for os er, at du ved afslutning af forløbet på Produktionsskolen Kolding, vil have en plan for, hvor du skal hen og hvad du skal lave.

Bliv inspireret på vores side med links til forskellige uddannelsesinstitutioner i området.